preloader

NASZA STRONA UŻYWA PLIKÓW COOKIE.
ZOBACZ POLITYKĘ PRYWATNOŚCI.

X

Twórz jubileuszową edycję najlepszego festiwalu alkoholi w północnej Polsce!
Zgłoś się do 28.02.2025.

Jeśli chcesz zgłosić swój browar, pobierz i wypełnij formularz zgłoszeniowy, a następnie prześlij go na adres: [email protected]

jubileuszowa edycja

Hevelka kończy 10 lat! Świętujmy razem!

dogodny termin

Połowa maja to idealny czas na wypad do Trójmiasta.

wiodąca marka

Hevelka to największy festiwal alkoholi na Pomorzu.

zasięgi

Mamy ponad 6 tys. obserwujących na Facebooku.

frekwencja

Odwiedza nas 
średnio ok. 6 tys. osób.

lokalizacja i dojazd

Sektor VIP Polsat Plus Arena i darmowy autobus zapewniają komfort.

wsparcie logistyczne

Oferujemy darmową obsługę przesyłek paletowych i wniosków o koncesję.

zasady udziału

Nasze zasady udziału są proste i przejrzyste.

promocje

Skorzystaj z early birds i rabatów za wspólne działania marketingowe!

atrakcje dla gości

Planujemy zlot food trucków, strefę gier, muzykę na żywo i inne atrakcje.

Zgłoszenia browarów

rabaty dla wystawców

Zachęcamy do skorzystania z promocji. Zgłoś się już teraz w opcji early birds. Przygotuj na festiwal coś specjalnego, wyróżnij się z tłumu i zgarnij rabat!
Zgłoś browar na Hevelkę!

Browary

Wysłanie formularza nie obliguje do żadnej opłaty. Opłata rejestracyjna wnoszona jest dopiero po akceptacji zgłoszenia. Oferujemy stoiska 3x3m w cenie 4500 zł netto i rabaty za premiery. Przewidujemy max 18 stoisk piwnych.

Destylarnie, miodosytnie, cydrownie na Hevelce

Mocniejsze alkohole

Serdecznie zapraszamy destylarnie, miodosytnie, cydrownie oraz winiarnie. Aby otrzymać indywidualną ofertę, prosimy o przesłanie informacji o firmie, wymaganiach dotyczących powierzchni, mediów, itp. oraz danych kontaktowych na adres [email protected].

Wystaw się na Hevelce!

Wystawcy niealkoholowi

Jeśli uważasz, że Twój produkt / usługa pasuje do idei Hevelki wypełnij formularz zgłoszeniowy lub skontaktuj się z nami, aby porozmawiać o współpracy.

Zapraszamy również do kontaktu z koordynatorem do spraw gastronomii: [email protected].

to-top